Navigace

Mobilní aplikace

appAktuální informace v mobilní aplikaci zdarma ke stažení:

Google playapp

Kalendář

Datum a čas

Dnes je pátek, 26. 4. 2024, 7:01:47

Interaktivní mapa
mapa

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Žáci ZŠ praktické beseda

Překlad (translations)

Czech English French German Italian Polish Russian Spanish

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

QR kód - vizitka vCard

Mobilní průvodce

Mobilní turistický průvodce

mojeiD na našich stránkách!

 Ti z vás, kteří navštěvují pravidelně naše internetové stránky, si určitě všimli, že se na nich objevila nová ikonka „mojeID“. Přes tuto službu se nyní můžete snadno a rychle přihlásit jak k novým anketám, tak i k několika tisícům dalších služeb na českém internetu. Nám na úřadě pak mojeID přináší nové možnosti v komunikaci s vámi, občany města Bochov. Více informací naleznete zde.

Exporty do RSS

RSS 0.91 RSS 1.0 RSS 2.0 Atom 1.0

Obsah

ŠLAPÁNÍ BOCHOVSKEM.

V sobotu 12. 5. 2018 se konal již tradiční pochod okolo Bochova, a přestože byla obloha z počátku nad Bochovem zatažená, u startu se zapsalo 179 „turistů“ všech generací. Šlapající si mohli vybrat mezi 6 a 11 km. Během pochodu, ale i po jeho skončení, se nám dostalo spoustu pozitivních ohlasů na příjemně strávené dopoledne, a to především v krásné přírodě okolo Bochova.

Pro cyklisty byla oproti loňskému roku připravena náročnější a delší trasa - 34 km! Tohoto těžkého úkolu se nezaleklo 15 kolařů. V cíli, na fotbalovém hřišti, na všechny šlapající i cyklisty čekalo ocenění v podobě keramické šlápoty a kdo měl chuť, mohl si opéct špekáček. Vzhledem ke slunečnému počasí a vzrůstající teplotě přišlo jistě vhod osvěžení v podobě točeného piva a dalších nápojů z „bufetu“, který zajistila p. Iveta Pacindová. Poděkování patří Městskému úřadu Bochov, který tuto akci každoročně finančně podporuje, SDH Bochov za hasičský dozor, FK SMB za poskytnutí prostor kabin a hřiště a všem ostatním pomocníkům, kteří se podíleli na přípravách akce.


Vytvořeno: 17. 5. 2018
Poslední aktualizace: 29. 3. 2019 13:48
Autor: Kamila Altmanová