Navigace

Mobilní aplikace

appAktuální informace v mobilní aplikaci zdarma ke stažení:

Google playapp

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Datum a čas

Dnes je pátek, 19. 4. 2024, 13:11:49

Interaktivní mapa
mapa

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Překlad (translations)

Czech English French German Italian Polish Russian Spanish

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

QR kód - vizitka vCard

Mobilní průvodce

Mobilní turistický průvodce

mojeiD na našich stránkách!

 Ti z vás, kteří navštěvují pravidelně naše internetové stránky, si určitě všimli, že se na nich objevila nová ikonka „mojeID“. Přes tuto službu se nyní můžete snadno a rychle přihlásit jak k novým anketám, tak i k několika tisícům dalších služeb na českém internetu. Nám na úřadě pak mojeID přináší nové možnosti v komunikaci s vámi, občany města Bochov. Více informací naleznete zde.

Exporty do RSS

RSS 0.91 RSS 1.0 RSS 2.0 Atom 1.0

Obsah

Pohádka Konkurz na čerta a Mikulášská nadílka

V sobotu 8. prosince bylo v našem kulturním domě pěkné horko. Pohádka Konkurz na čerta v podání spolku ochotníků z Ostrova se stala prověrkou toho, kolik čertů a čertic máme v Bochově. Po důkladné prohlídce a zkouškách bylo zjištěno, že tu nemáme jednoho jediného čertíka. Žádné z dětí nemělo tři důležité body k získání pozice čerta. Nejen že děti neuměly moc blekotat a ani jazyk pořádně nevystrkovaly, ale hlavně nikdo z nich neměl pořádný čertovský ocas. A to je nedostatek, který nemůže mít žádný čert. To je jasné.
Pohádka nám velmi hezky vysvětlila, že i v pekle může být ráj a že ne každá princezna si zaslouží být vysvobozena. Děkujeme spolku ochotníků z Ostrova za skvělou spolupráci a za krásné uvedení následujícího Mikuláše, anděla i dvou čertů. Mikuláš byl trpělivý a klidný, anděl krásný a hodný, čertíci byli divocí, ale spravedliví. Všechny děti byly po společném odrecitování básniček obdarovány sladkým balíčkem. A podle toho, co jsme viděli, máme v Bochově spoustu hodných dětí. Všechny děti odešly s rodiči a žádné neskončilo v pytli u čertů.
Za celou kulturní komisi při Radě města Bochov bychom rádi poděkovali za štědrou pomoc a dary panu Helebrantovi, panu Mottlovi, paní MUDr. Novotné a městu Bochov. Bez Vás by děti neměly takovou radost, a o to nám všem šlo.


Vytvořeno: 13. 12. 2018
Poslední aktualizace: 29. 3. 2019 13:48
Autor: Terezie Tkáčová