Navigace

Mobilní aplikace

appAktuální informace v mobilní aplikaci zdarma ke stažení:

Google playapp

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Datum a čas

Dnes je sobota, 20. 4. 2024, 13:30:31

Interaktivní mapa
mapa

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Překlad (translations)

Czech English French German Italian Polish Russian Spanish

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

QR kód - vizitka vCard

Mobilní průvodce

Mobilní turistický průvodce

mojeiD na našich stránkách!

 Ti z vás, kteří navštěvují pravidelně naše internetové stránky, si určitě všimli, že se na nich objevila nová ikonka „mojeID“. Přes tuto službu se nyní můžete snadno a rychle přihlásit jak k novým anketám, tak i k několika tisícům dalších služeb na českém internetu. Nám na úřadě pak mojeID přináší nové možnosti v komunikaci s vámi, občany města Bochov. Více informací naleznete zde.

Exporty do RSS

RSS 0.91 RSS 1.0 RSS 2.0 Atom 1.0

Obsah

Po stopách indiánských válečníků.

V sobotu 2. 6. 2018 proběhl v Bochově dětmi dlouho očekávaný dětský den. Oficiální začátek byl ve 14:00, ale už před druhou hodinou se před kulturním domem hromadilo spoustu lidí. Každé z dětí obdrželo u startu průkazku a vyrazily na cestu kolem rybníka a pokračovaly dál směrem ke koupališti. Všichni postupně prošli sedmi stanovišti, kde si zkusili např. stopování, hod na totemy, lov bizonů, střelbu lukem, jízdu na koni, rýžování zlata, hod tomahavkem, plavbu kánoí nebo stavbu totemu. Na závěr cesty si děti napsaly své jméno indiánskou abecedou. V cíli na všechny děti čekal malý dárek, poukaz na pizzu či zmrzlinový pohár, osvěžující meloun a špekáček. Tím však dětský den zdaleka nekončil. Šikovné děti si mohly vytvořit indiánský náhrdelník, navštívil nás p. Stránský se svými psy a ukázkou canisterapie a žonglér p. Klepal se svými nejlepšími triky, které si děti mohly i samy vyzkoušet. Letos za dětmi dorazil také spolek Secondary Group Team Soldiers s airsoftovou střelnicí, ukázkou vybavení a možností si vyzkoušet výzbroj a výstroj této neziskové organizace, která se zabývá činností policejní zásahové jednotky. Nechybělo ani oblíbené malování na obličej. Díky slunečnému počasí se celé odpoledne neslo v pohodové atmosféře, kterou už jen zbývalo na závěr dokreslit tradiční a dětmi milovanou hasičskou bílou pěnou. O tuto mokrou zábavu se postaral SDH Bochov, kterému tímto děkujeme. Poděkování patří všem štědrým sponzorům, firmě SEOS FRUIT, s.r.o. – p. Slezák za ovoce pro děti, p. Pelantovi za špekáčky, FK SMB Bochov za poskytnutí prostor fotbalového hřiště, p. Ivetě Pacindové za zajištění občerstvení všech přítomných, žákům VII. třídy ZŠ Bochov za výtvarné ztvárnění Indiánů na výzdobu, pracovní četě města Bochov a v neposlední řadě velký dík všem dobrovolníkům, kteří nám po celý den pomáhali.
VŠEM, KTEŘÍ AKCI PODPOŘILI, DĚKUJEME
Město Bochov, M. Balint, J. Báťová, COOP Bochov, Z. Duřt, M. Man ml., HaR - J. Helebrant, J. Hujten, M. Hylas, M. Hylasová, R. + M. Chalupných, MDDr. D. Irman, R. Kajzar, Dr. E. Kantor, M. Křivanec, M. Macháčková,
minibazárek pro děti, J. Motl, J. Mouchová, MUDr. R. Novotná, H. Pehová, M. Pelant, Ruthovi, J. Roštejnský,
V. Spejchal, E. Stašák, Šťovíčkovi, V. Vaňousek, Velíkovi, M. Vrábelová, Vukliševičovi, A. Zimová.


Vytvořeno: 11. 6. 2018
Poslední aktualizace: 29. 3. 2019 13:48
Autor: Kamila Altmanová