Navigace

Mobilní aplikace

appAktuální informace v mobilní aplikaci zdarma ke stažení:

Google playapp

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Datum a čas

Dnes je pátek, 3. 5. 2024, 12:28:12

Interaktivní mapa
mapa

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Překlad (translations)

Czech English French German Italian Polish Russian Spanish

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

QR kód - vizitka vCard

Mobilní průvodce

Mobilní turistický průvodce

mojeiD na našich stránkách!

 Ti z vás, kteří navštěvují pravidelně naše internetové stránky, si určitě všimli, že se na nich objevila nová ikonka „mojeID“. Přes tuto službu se nyní můžete snadno a rychle přihlásit jak k novým anketám, tak i k několika tisícům dalších služeb na českém internetu. Nám na úřadě pak mojeID přináší nové možnosti v komunikaci s vámi, občany města Bochov. Více informací naleznete zde.

Exporty do RSS

RSS 0.91 RSS 1.0 RSS 2.0 Atom 1.0

Obsah

Rozsvěcení našeho vánočního stromečku

Zahájení adventu v Bochově
Již tradiční rozsvěcení našeho Bochovského stromečku, které letos připadlo na 2. prosince, nám mělo připravit pravou vánoční náladu. Škoda, že počasí se rozhodlo, že se nám bude pokoušet tu náladu zkazit. Naštěstí Bochovský lid je odolný a náladu si zkazit nenechal. Všichni přišli připravení a vyzbrojení pláštěnkami a deštníky. Teplo tělu i duši pak doplňovali u stánků se svařákem a medovinou.
Adventní náladu nám navozovaly hlavně děti. Děti si připravily krásná vystoupení plná tance, divadelních představení, písniček a koled. Za příjemnou atmosféru děkujeme dětem ze Základní školy, 2. Základní školy i Základní umělecké školy a všem jejich učitelům a učitelkám. Doufáme, že i malým sladkým poděkováním bylo znát, jak si dětského úsilí vážíme a jak byla jejich vystoupení krásná.
Mezi všemi stánkaři s pochoutkami, lahodnými nápoji i vánočními dekoracemi se skrýval i stánek s letošní adventní soutěží. Letos jsme mlsné jazýčky uspokojovali jinde, protože letos jsme těšili své oči a duši. K soutěži o nejkrásnější adventní věnec se přihlásilo jedenáct soutěžících. Je to úžasné číslo, které nás velmi potěšilo. Ještě, že jste se rozhodovali za nás, protože věnce byly nádherné. Nejvíce se vám všem líbil věnec paní Citové, pomyslnou stříbrnou medaili získala paní Olinka Vonšovská, třetí místo získali sourozenci Kunclovia a pomyslnou bramborovou medaili získala paní Barbora Navrátilová. Je velmi milé, že se soutěži účastnili i tak mladí občané a ještě k tomu obsadili pěkná místa.
Pro všechny jsem měli připravenou i malou pracovní činnost. Každý kdo si na barevný papír obkreslil dlaň a vystřihnul, ji mohl nalepit na připravený papírový stromeček a vytvořit tak umělecké dílo, které si uchováme na naše další akce. Na přípravě adventního odpoledne se podílelo mnoho lidí. Děkujeme všem, co se účastnili a pomáhali. Díky si zaslouží všechny děti a jejich učitelé, Sbor dobrovolných hasičů města Bochov, služby města Bochov a samotné město Bochov.


Vytvořeno: 13. 12. 2018
Poslední aktualizace: 29. 3. 2019 13:48
Autor: Terezie Tkáčová