Navigace

Mobilní aplikace

appAktuální informace v mobilní aplikaci zdarma ke stažení:

Google playapp

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Datum a čas

Dnes je čtvrtek, 18. 4. 2024, 4:51:01

Interaktivní mapa
mapa

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Překlad (translations)

Czech English French German Italian Polish Russian Spanish

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

QR kód - vizitka vCard

Mobilní průvodce

Mobilní turistický průvodce

mojeiD na našich stránkách!

 Ti z vás, kteří navštěvují pravidelně naše internetové stránky, si určitě všimli, že se na nich objevila nová ikonka „mojeID“. Přes tuto službu se nyní můžete snadno a rychle přihlásit jak k novým anketám, tak i k několika tisícům dalších služeb na českém internetu. Nám na úřadě pak mojeID přináší nové možnosti v komunikaci s vámi, občany města Bochov. Více informací naleznete zde.

Exporty do RSS

RSS 0.91 RSS 1.0 RSS 2.0 Atom 1.0

Obsah

Dětský maškarní karneval

Tradiční maškarní karneval věnovaný dětem se konal v sobotu 17. 3. 2018 v kulturním domě. Masek a nejrůznějších převleků se sešlo i letos požehnaně - dorazili roboti, víly, baletky, tanečnice, hasič, příslušníci policie i s vězněm. Přišli také piráti, Máši, kosmonaut, různá zvířátka, ale i typické pohádkové a filmové postavy. Velmi originální a zajímavá byla odkvetlá pampeliška či kostky ze stavebnice Lego. Parket se během chvilky zaplnil pestrobarevným davem, který se naplno oddával dětským diskotékovým rytmům. O hladký průběh karnevalu se postaraly tři veselé princezny, které se s dětmi nejprve přivítaly a poté s nimi po celé odpoledne tančily, zpívaly a soutěžily. Děti byly rozdělené do tří kategorií podle věku a porota měla velmi těžký úkol vybrat ty nejhezčí masky, ať už v jednotlivcích nebo ve skupinách. Nejlepší masky si odnesly hodnotné ceny a sladké dorty, které pro ně upekla p. Navrátilová. Všichni ostatní si odnesli balíček dobrot. Celé odpoledne se vydařilo a zanechalo v nás dobré pocity z pohledu na veselé, radostné a spokojené dětské publikum.
Všem, kteří nás podpořili, děkujeme.
Město Bochov, M. Balint, Coop Bochov, Z. Duřt, J. Helebrant, J. Hujten, M. Hylasová,
M. Chalupná, R. Chalupný, MDDr. D. Irman, R. Kajzar, O. Navrátilová, Dr. E. Kantor,
M. Křivanec, M. Macháčková, J. Motl, J. Mouchová, MUDr. R. Novotná, H. Pehová, M. Pelant, Ruthovi, J. Roštejnský, V. Spejchal, E. Stašák, K. Šimnová, M. Tofi, V. Vaňousek,
A. Zimová, J. Zoglauer.
Poděkování patří též divadelnímu spolku OCHOTNÍCI Ostrov za zapůjčení kostýmů zdarma,
firmě VITAMIX za ovoce pro děti, radničnímu Sklípku za zajištění občerstvení pro všechny zúčastněné a všem ochotným pomocníkům, kteří pomáhali při rozhodování o nejhezčí masky.


Vytvořeno: 21. 3. 2018
Poslední aktualizace: 29. 3. 2019 13:48
Autor: Kamila Altmanová