Navigace

Mobilní aplikace

appAktuální informace v mobilní aplikaci zdarma ke stažení:

Google playapp

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Datum a čas

Dnes je sobota, 20. 4. 2024, 4:36:57

Interaktivní mapa
mapa

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Co asi vyhrajeme

Překlad (translations)

Czech English French German Italian Polish Russian Spanish

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

QR kód - vizitka vCard

Mobilní průvodce

Mobilní turistický průvodce

mojeiD na našich stránkách!

 Ti z vás, kteří navštěvují pravidelně naše internetové stránky, si určitě všimli, že se na nich objevila nová ikonka „mojeID“. Přes tuto službu se nyní můžete snadno a rychle přihlásit jak k novým anketám, tak i k několika tisícům dalších služeb na českém internetu. Nám na úřadě pak mojeID přináší nové možnosti v komunikaci s vámi, občany města Bochov. Více informací naleznete zde.

Exporty do RSS

RSS 0.91 RSS 1.0 RSS 2.0 Atom 1.0

Obsah

Dětský den

Dětský den v Bochově se vydařil.
Krásné počasí vylákalo v sobotu 3. 6. 2017 více než stovku dětí na Cestu za princeznou. Nejdříve se zastavily u Popelky, aby jí pomohly přebrat hrách. Další soutěže si pro děti připravila princezna „Éliška ze mlejna“ se svými pomocníky čertíkem a vodníkem, dále Šíleně smutná princezna, kterou bylo velmi těžké rozesmát. Pyšná princezna si nechala od dětí zavázat střevíček, s princeznou Koloběžkou se projely na koloběžce a s princeznou Lenkou pomáhaly stavět zeď. Po zvládnutí všech úkolů na ně čekala odměna v podobě balíčku sladkostí a malý dáreček. Po vyčerpávající cestě se mohly posilnit buřtíkem nebo se zakousnout do melouna. Na hřišti byly pro děti připraveny nafukovací atrakce – souboj gladiátorů a horolezecká stěna, pro nejmenší byl k dispozici dětský koutek. Kdo chtěl, mohl se projet na koni, zastřílet si ze vzduchovky, vyrobit si vlastní papírovou korunku. Nechybělo ani oblíbené malování na obličej. Na závěr připravili místní hasiči dětem pěnu.
Poděkování patří především všem, kteří tuto akci podpořili: Město Bochov, Balint M., Báťová J.,
COOP Bochov, Duřt Z., holky Frkovy, FK SMB Bochov, HaR- Helebrant J., Hujten J.,
Chalupných R. + M., MDDr. Irman D., Kajzar R., Dr. Kantor E., Kočík I., Kruškovi, Křivanec M., Macháčková M., Man M. ml., Mikušová A., Motl J., Mouchová J., MUDr. Novotná R., Pehová H., Pelant M., Pelantovi J. + J., Ruthovi, Roštejnský J., SDH Bochov, Slezák J., Spejchal V., Stašák E., Šimnová K., Šťovíčkovi, Tofi M., Vaňousek V., Vohryzková H., Vrábelová M., Vukliševičovi, Zimová A., Zoglauer J.
Po celé odpoledne bylo pro děti i rodiče zajištěno občerstvení, které obstarala p. Iveta Pacindová.


Vytvořeno: 11. 6. 2017
Poslední aktualizace: 11. 6. 2017 18:05
Autor: Kamila Altmanová